martes, 23 de noviembre de 2010

Тайванська компанія HTC, найбільш відомий як творець мобільних телефонів, таких як HTC або HTC HD Бажання Trophy

htcsense-portal

http://mobile-phone-telefono-movil.blogspot.com/

htc-ebook-kobo

Тайванська компанія HTC, найбільш відомий як творець мобільних телефонів, таких як HTC або HTC HD Бажання Trophy, розглядає можливість створення власного магазину додатків. Крім того, зростає його співробітників розробників для роботи над новим проектом компанії.

Весь цей рух буде сприяти потрібно постаратися, щоб диференціювати себе в інтернет-ринку і конкурувати з суперниками з подібних Google і Android Market App Store. Але ця ініціатива HTC не тільки забезпечує можливість надання додатків, але також буде місцем каталог книг і журналів.

HTC-книги-Кобо

Мабуть, і відповідно до Financial Times, компанія почала переговори з видавцями, щоб виконувати великий каталог електронних книг. З появою інтернет-послуг у рамках порталу HTCSense.com, компанія відкрила двері для майбутнього цієї служби. Тобто, під приводом послуги, пов'язані з HTCSense як можливість віддаленого управління мобільним телефоном з комп'ютера, включають також застосування магазині.

Пітер Чоу, виконавчий директор HTC, говорить, що вони не можуть вирішити для настройки призначеного для користувача інтерфейсу мобільних послуг, але, що компанія повинна шукати нові ринки. Крім того, не тільки для участі в рейтингу компаній з великою кількістю телефонів, проданих в усьому світі, так як, наприклад, Samsung в минулому році виріс настільки був поміщений в якості четвертого виробника продавати більше мобільних завдяки терміналів, таких як Samsung або Samsung Galaxy хвилі С.

No hay comentarios:

Publicar un comentario